RKG
meny.jpg

Spill

Spill

NORSK MESTER I YATZY

Ønsker du effektive "gi-bort-artikler" som alltid vekker positiv oppmerksomhet hos mottaker, da kan Yatzy (eller Sudoku) være noe å satse på. Spesielt foran høytider som jul og påske kan dette være en idé med helt riktig timing. Yatzy og Sudoku med logopåtrykk er reklamegaver som enhver målgruppe setter pris på.

RKG leverer komplette Yatzy spill i stilige oppbevaringsesker i PP-plast, eller kartong - med Yatzyblokk, 5 terninger og blyant. Maxi-yatzy kan vi ta frem på forespørsel.

Oppbevaringseskene kan leveres i ferdige design som passer for sesongen. På disse kan vi trykke din logo, eller du lager ditt eget design på hele spillet.

BRETTSPILL

RKG har i samarbeid med kunder produsert og utviklet en rekke brettspill. Monopol-lignend spill til opplæring og rene underholdningsspill. Vi lager alle deler selv unntatt brikker og terninger. De har vi en god partner som lager for oss.

Under finner du et utvalg av de ulike typene spillene vi produserer. Finner du ikke det du er ute etter, ta kontakt og så gjør vi vårt ytterste for å produsere akkurat det spillet du har behov for.